Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Desembre

Divendres 23 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel serè bona part de la jornada, amb ambient encara suau i menys ventat que jornades anteriors. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjos per ponent ,que seràn més espesses la propera matinada.

Vent: Tramuntaneta de matinada i primera hora del matí , amb tendència a encalmar ràpidament i girar a component marítima a partir de migdia. A final del dia encalmarà del tot , amb una pausa transitòria abans que entri la tramuntana de matinada.

Estat de la Mar: Marejol amb àrees de maror de matinada , passant a arrissada a partir de mig matí. Mar de fons de gregal de 0,5m

Dissabte 24 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel mig tapat de núvols alts i mitjos a primera hora de la matinada , amb tendència a anar-se trencant mica en mica , però encara amb lenticulars de vent associats a les muntanyes. Ambient més fresc i molt ventat.

Vent: Entrarà tramuntana de forma sobtada a primera hora de la matinada , enfortint-se amb el pas de les hores. Passant de força 5/7 a 6/8 , amb intèrvals de força 9 al matí i a darreres hores de la tarda. Amb ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la Mar:Maror, pujant ràpidament a Forta Maror , amb àrees de maregassa a partir de migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada