Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Desembre

Dimarts 20 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia , amb nuvolositat de tipus al i mig en augment , sobretot a partir del matí i migdia , quan inclús es poden escapar 4 gotes. Al vespre s'aniràn trencant els núvols. Ambient fred de matinada amb recuperació de temperatures de dia.

Vent: Mestral fluix de matinada i matí entre força 1/3 i 2/4, a partir de mig matí ,garbí aponentat de força 2/3. Entre el vespre i nit entrarà tramuntana forta, pujant de força 5/7 a 7/8 a darreres hores de la nit. Ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la Mar: Marejol amb arees de maror bona part de la jornada. Forta maror augmentant a maregassa a partir de la nit , un cop entri la tramuntana , mar de fons de Gregal pujant de 0,5 a 2m d'alçada.

Dimecres 21 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts i mitjos , força trencats que s'acabaran d'esvair durant el matí. Cel serè la resta del dia, amb ambient fresc i ventat.

Vent: Tramuntana forta de matinada i matí , entre força 7/8 i 6/7 , baixant a força 5/6 a partir de migdia i tarda. A darreres hores de la nit es tornarà a reforçar notablement, amb intèrvals de força 7/8 i ratxes fins als 90km/h

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí amb àrees de maregassa. Maror amb àrees de forta maror des de mig matí fis al vespre , tornant a pujar a forta maror a partir d'aleshores. Mar de fons de gregal d'entre 1 i 2m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada