Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Desembre

Dimecres 21 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel tapat de núvols alts i mitjos bona part de la jornada, amb un celatge típic de situació amb fort vent en alçada. Ambient fresquet bona part del dia , amb remuntada de Tª a primeres hores del vespre i nit.

Vent: Vent fluix i variable de direcció , amb domini del garbí i ponent des del matí fins a la tarda. A partir del vespre i nit tornarà a entrar la tramuntana , que pujarà de força 3/4 a 5/7 a darreres hores del dia.

Estat de la Mar: Entre arrissada i marejol bona part de la jornada , pujant a maror i forta maror a partir de la nit. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m.

Dijous 22 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat de núvols alts i mitjos a primera hora de la matinada , amb tendència a anar-se trencant mica en mica , però encara amb lenticulars de vent associats a les muntanyes. Ambient força més suau i ventat.

Vent: Tramuntana forta de matinada i matí , de força 5/7 amb intervals de força 8. A partir de migdia anirà minvant d'intensiatat fins a força 4/5 a la tarda i força 3/4 de mestral ja al vespre i nit.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada i matí , baixant a maror amb àrees de forta maror la resta del dia. Mar de fons de gregal , entre 1 i 1,5m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada