Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Març

Dimarts 12 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel:  Cel variable de matinada, amb alguna banda de núvols prims, circulant de ponent a llevant. A partir de mig matí veurem augmentar els núvols i es começarà a tapar el cel. Durant el migdia i tarda, aquestes nuvolades aniran a més i poden acabar descarregant ruixats de moderada intensitat i acompanyats de tempesta. Ambient més fresc, sobretot durant el dia.
 

Vent:  Terral de matinada, amb
gir cap a xaloc o llevant de força 1/3 a partir de migdia.

 
Estat de la Mar:  Calmes de bon matí amb arrissada i àrees de marejol la resta del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
   Apte

  Tª Mar: 12,9ºC


Dimecres 13 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada i fins a mig matí o migdia, entre aquests horaris no es descarta que caigui algun ruixat dispers, de fluix a moderada intensitat i més probable a primera hora de la matinada.  No serà fins a la tarda quan es vagin obrin clarianes, les quals s'imposaran a ultima hora del vespre i nit, quan la tramuntana allunyarà els núvols mar endins.
 

Vent: 
Entrarà tramuntaneta de matinada, de força 2/4, la qual s'anirà enfortint amb el pas de les hores, però sobretot ho farà a partir de la tarda i vespre, quan bufarà a força 5/7 i de cares a la nit, quan pujara ràpidament a força 8/9 amb ratxes que poden superar els 80 a 90km/h 


 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada, amb Maror a partir de mig matí i Forta Maror a partir de la tarda. A la nit ja tindrem Forta maror amb àrees de maregassa. Tràgul de gregal, pujant de 0,5 a 2m al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Inici de temporal de tramuntana a última hora del dia. 

  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada