Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Març

Dimecres 6 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel:  Cel molt tapat des de la matinada fins a mitja tarda o vespre, a partir d'aleshores es poden a començar a obrir algunes clarianes. Esperem un nou episodi de pluja entre la matinada i matí de dimecres, serà una ploguda abundant, continuada i de moderada a forta intensitat. Les quantitats acomulades seran altre cop destacables. L'ambient persistirà molt humit i més aviat suau.  
 

  Vent:  Xaloc moderat a fort  de matinada, de força 5/7, girant mica en mica a llevant moderat a  a partir del matí, de força 4/6. A partir de la tarda i vespre s'imposarà el gregal fluix.
 
Estat de la Mar:  Mar Brava de matinada i fins la tarda, baixant a maregassa a partir del vespre. El tràgul d'entre llevant i xaloc seguirà molt destacable, amb onades que superaran els 4 a 5m d'alçada, amb un temporal molt dur.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Prohibit: Temporal de llevant molt dur. 

  Tª Mar: 12,5ºC


Dijous 7 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada, amb tendència a obrir-se clarianes a partir del matí. Al centre del dia dominarà el cel serè amb algun núvol alt i mig poc important. Cap al vespre i nit tornaran a arribar núvols per ponent, que a ultiam hora del dia taparan força el cel. Ambient molt més suau al centre del dia. 
 

  Vent:  Tramuntaneta de força 2/4 de matinada, encalmant de bon matí i girant a mitjorn o garbí de força 2/4 a partir de migdia i tarda.
 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, baixant a maror durant el matí i a marejol a partir de migdia. El tràgul de gregal encara serà destacable de matinada, amb onades de a a 2,5m d'alçada, però anirà baixant cap al metre d'alçada a partir de mig matí i migdia.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Precaució: Temporal de llevant a la baixa, encara amb ressaca de llevant. 

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada