Previsió Meteorològica pel 28, 29 i 30 de Març

Dijous 28 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada i  matí. De matinada i matí esperem plugims febles o algun ruixat moderat. A partir de mig matí ja pararà de ploure i a migdia veurem com s'obriran clarianes, les quals es consolidaran durant tarda. Malgrat les ullades de sol, també veurem créixer nuvolades d'evolució cap a l'interior i pirineus, que a ultima hora de la tarda poden arribar a la costa, però sense més conseqüències. Ambient més suau a migdia.

 
Vent: Fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb terral de matinada i matí i xaloc fluix a partir de migdia. 
 
Estat de la Mar: Arrissada durant tot el dia.  
 
Condicions per al bany i la navegació:

  
    Apte.

  Tª Mar: 12,5ºC


Divendres 29 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel
serè de matinada i matí, amb algunes pinzellades de núvols prims. A partir de mig matí i migdia els núvols alts i mitjos és faran molt més abundants i a partir de migdia ja quedarà totalment entelat. A la tarda, vespre i nit seguirà el cel tapat de núvols alts i mitjos, però risc de pluja. Ambient molt més suau i agradable, sobretot a migdia i tarda. 
 
Vent: Terral de matinada amb gir a garbí a primera hora del matí, el garbí es mantindrà entre fluix i miderat, de força 2/4 fins a primera hora de la tarda. A partir d'aleshores girarà cap a xaloc molt fluix o variable de direcció.  
 
Estat de la Mar: Arrissada durant tot el dia.  
 
Condicions per al bany i la navegació:


  
    Apte.

  Tª Mar: 12,5ºC


Dissabte 30 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel
tapat durant bona part del dia. Esperem algun plugim o ruixat feble de matinada, amb tendència a intensificar-se a mig matí i migdia. Entre mig matí i la tarda podem tenir alguna tempesta o grop de moderada a forta intensitat, la qual pot anar acompanyada de calamarsa, de forma puntual. A ultima hora del vespre i nit ja s'obriria alguna clariana, un cop les tempestes hagin marxat mar endins. Ambient més fresc i humit.  
 
Vent: Fluix i variable de direcció tot el dia , amb domini del xaloc de força 1/3. Podem tenir algun grop moderat a fort associat a les tempestes i a ultima hora de la tardai vespre entrarà tramuntaneta de força 3/4.  
 
Estat de la Mar: Arrissada durant tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda. .  
 
Condicions per al bany i la navegació:


  
    Apte.

  Tª Mar: 12,5ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada