Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Març

Dijous 7 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada, amb tendència a obrir-se clarianes a partir del matí. Al centre del dia dominarà el cel serè amb algun núvol alt i mig poc important. Cap al vespre i nit tornaran a arribar núvols per ponent, que a ultima hora del dia taparan força el cel. Ambient molt més suau al centre del dia. 
 

Vent:  Tramuntaneta de força 2/4 de matinada, encalmant de bon matí i girant a mitjorn o garbí de força 2/4 a partir de migdia i tarda.

 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, baixant a maror durant el matí i a marejol a partir de migdia. El tràgul de gregal encara serà destacable de matinada, amb onades de a a 2,5m d'alçada, però anirà baixant cap al metre d'alçada a partir de mig matí i migdia.

Condicions per al bany i la navegació:
  
   Precaució: Temporal de llevant a la baixa, encara amb ressaca de llevant. 

  Tª Mar: 12,5ºC


Divendres 8 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel variable de matinada, amb núvols alts i mitjos força abundants. A partir del matí s'aniran trencant i acabarà dominant el cel serè durant bona part del dia. L'Ambient serà molt més suau i molt agradable a migdia.
 

Vent:  Terral de matinada, amb calmes de bon matí. A partir de migdia entrarà una mica de marinada de xaloc, de força 2/3. 

 
Estat de la Mar:  Arrissada amb àrees de marejol durant bona part del dia. Encara pot persistir una mica de mar de fons residual, sobretot de matinada. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
   Apte

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada