Previsió Meteorològica pel 4 i 5 de Març

Dilluns 4 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel variable de matinada amb tendència a quedar totalment tapat de núvols baixos a partir de bon matí. La resta del dia dominarà el cel totalment tapat i un ambient molt humit. Esperem plugims a partir de mig matí i migdia, els quals s'allargaran fins a ultima hora del dia. No es descarta algun ruixat de moderada intensitat enmig d'aquests plugims. 


Vent:  Xaloc fluix de matinada, de força 2/3, pujant a força 3/5 a partir de mig matí i a moderat de força 4/6 a partir de la tarda.
 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada i matí pujant a Maror a partir de migdia i amb àrees de Forta Maror a partir del vespre i nit. Tràgul de xaloc pujant des de 0,5m a 1,5m d'alçada al final del dia.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Precaució: Inici de temporal de xaloc . 

  Tª Mar: 12,5ºC


Dimarts 5 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant tot el dia, no veurem ni gota de sol. Esperem pluja continuada i de moderada a forta intensitat entre la matinada i ben be fins a mitja tarda, al vespre i nit podem tenir una breu pausa en l'episodi de pluges. La quantitat de pluja recollida, al llarg del dia, pot ser destacable.  


Vent:  Xaloc moderat a fort durant tot el dia, de força 4/6 a 5/7.
 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, pujant a Maregassa a partir de mig matí i mantenint-se la resta del dia. El tràgul de xaloc pujarà cap als 2,5 o 3m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Prohibit: Temporal de xaloc . 

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada