Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Març

Dimecres 13 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada i fins a mig matí o migdia, entre aquests horaris no es descarta que caigui algun ruixat dispers, de fluix a moderada intensitat i més probable a primera hora de la matinada.  No serà fins a la tarda quan es vagin obrin clarianes, les quals s'imposaran a ultima hora del vespre i nit, quan la tramuntana allunyarà els núvols mar endins.
 

Vent: 
Entrarà tramuntaneta de matinada, entre  força 2/4 i 3/5, la qual s'anirà enfortint amb el pas de les hores, però sobretot ho farà a partir de migdia i tarda  quan bufarà a força 6/8 i de cares a la nit, quan pujara ràpidament a força 8/9 amb cops de força 10. A última hora, les ratxes poden superar els 90 o 100km/h 


Estat de la Mar:  Marejol de matinada, amb Maror a partir de mig matí i Forta Maror a partir de la tarda. A la nit ja tindrem maregassa generalitzada. Tràgul de gregal, pujant de 0,5 a 2m al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Inici de temporal de tramuntana a última hora del dia. 

  Tª Mar: 12,9ºC


Dijous 14 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel variabe de matinada, amb restes de núvols alts i mitjos. A partir del matí el cel ja quedarà serè del tot, només amb senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient molt més fred i ventat, retornarem a l'hivern. 

 
Vent:  Gropada de tramuntana violenta de matinada i matí, de foça 8/10 i ratxes que poden superar els 110 o 120km/h. A partir de migdia baixarà un xic, fins a força 7/9, però seguirem amb el temporal de tramuntana. 


Estat de la Mar:  Maregassa generalitzada durant tot el dia amb àrees de Mar Brava mar endins al matí i migdia. Tràgul de gregal d'entre 2,5 i 3m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Prohibit:  Temporal de tramuntana. 

  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada