Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Març

Dimarts 5 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant tot el dia, no veurem ni gota de sol. Esperem pluja continuada i de moderada a forta intensitat entre la matinada i ben be fins a migdia. Entre la tarda i vespre podem tenir una petita pausa en les pluges, ja que de cares a ultima hora de la nit es tornaríen a reactivar. La quantitat de pluja recollida, al llarg del dia, pot ser destacable.  




Vent:  Xaloc moderat a fort durant tot el dia, de força 4/6 a 5/7.
 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, pujant a Maregassa a partir de mig matí i mantenint-se la resta del dia. El tràgul de xaloc pujarà cap als 2,5m a 3m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Prohibit: Temporal de xaloc . 

  Tª Mar: 12,5ºC


Dimecres 6 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel:  Cel molt tapat des de la matinada fins a mitja tarda o vespre, a partir d'aleshores es poden a començar a obrir algunes clarianes. Esperem un nou episodi de pluja entre la matinada i matí de dimecres, serà una ploguda abundant, continuada i de moderada a forta intensitat. L'ambient persistirà molt humit i més aviat suau.  


 
Vent:  Xaloc moderat  de matinada, de força 4/6, girant mica en mica a llevant moderat a fluix a partir del matí i a gregal fluix a partir de migdia i tarda.
 
Estat de la Mar:  Maregassa duran tot dia, amb àrees de Mar Brava mar endins. El tràgul d'entre llevant i xaloc seguirà molt destacable, amb onades que superaran els 3m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Prohibit: Temporal de xaloc . 

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada