Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Març

Dimarts 19 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel variable tot el dia. De matinada el cel estarà serè amb algun nuvol alt poc important, a primera hora del matí esperem que es vagi tapant per algun banc de núvols baixos, mentre que a partir de migdia es trencaràn els núvols baixos i donaran pas a un augment dels núvols alts i mitjos de sud a nord que aniran tapant el cel. A ultimes hores de la nit el cel ja es taparà del tot. Ambient més fred de matinada.

 
Vent: Quedarà fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb domini del terral de matinada i de xaloc fluix a partir de migdia.   


Estat de la Mar:  Marejol de matinada i arrissada la resta del dia. 
Condicions per al bany i la navegació:

  
    Apte.

  Tª Mar: 11,8ºC


Dimecres 20 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel:  Cel tapat entre la matinada i mig matí o migdia. De matinada i a primera hora del matí esperem algun plugim feble o 4 gotes, viatjant de sud a nor. A partir de migdia s'obriran grans clarianes i tindrem una tarda, en general, força assolellada.  

 
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 3/4 de matinada i matí , amb tendència a girar cap a gregalet a partir de migdia i ja desaparèixer a mitja tarda o vespre, quan entrarà terral.    


Estat de la Mar:  Marejol amb àrees de maror de matinada i matí i arrissada amb àrees de marejol, la resta del dia. 
Condicions per al bany i la navegació:

  
    Apte.

  Tª Mar: 11,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada