Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Març

Dijous 14 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel variabe de matinada, amb restes de núvols alts i mitjos. A partir del matí el cel ja quedarà serè del tot, només amb senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient molt més fred i ventat, retornarem a l'hivern. 

 
Vent:  Gropada de tramuntana violenta de matinada i matí, de foça 8/10 i ratxes que poden superar els 110 o 120km/h. A partir de migdia baixarà un xic, fins a força 7/9, però seguirem amb el temporal de tramuntana. 



Estat de la Mar:  Maregassa generalitzada durant tot el dia amb àrees de Mar Brava mar endins al matí i migdia. Tràgul de gregal d'entre 2,5 i 3m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Prohibit:  Temporal de tramuntana. 

  Tª Mar: 12,9ºC


Divendres 15 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel:  Cel serè tot el dia, només amb algun núvol prim a ultima hora. Visibilitat que seguirà molt i molt bona amb ambient d'hivern, sobretot de matinada i matí.

 
Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 7/9, baixant ràpidament d'intensitat al matí fins a força 4/6 i desapareixent a primera hora de la tarda. A partir d'aleshores el vent quedarà fluix i variable de direcció. 



Estat de la Mar:  Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror al matí i a Maror a partir de migdia. A ultima hora de la tarda i vespre ja tindrem marejol. El tràgul de gregal baixarà dels 2m fins 1m d'alçada al migdia i 0,5m d'alçada al vespre.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Temporal de tramuntana a la baixa durant tot el dia . 

  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada