Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Febrer

Dimarts 12 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel molt  tapat de matinada i primera hora del matí, amb possibilitat que s'escapi algun ruixat moderat però passatger. A partir de mig matí i migdia s'obriran clarianes ràpidament i tindrem una segona meitat de dia molt més assolellada. Ambient més fred que jornades anteriors, sobretot de dies.
 


Vent: Vent fluix i variable de direcció de matinada amb tendència a anar entrant tramuntaneta mica en mica, la qual es reforçarà a partir de mig matí fins a força 4/6. La tramuntana bufarà moderada la segona meitat de dia, amb força 5/7 i algun cop de força 8 a la tarda i vespre. 

 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada, pujant a Maror al matí i ja a Forta Maror a partir de la tarda. Mar de fons de gregal pujant cap al metre o metre i mig d'alçada a partir de migdia.


Condicions per al bany i la navegació:

  
    Precaució: Tramuntana moderada la segona meitat de dia

Tª Mar: 12,6ºC 


Dimecres 13 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè durant bona part del dia, només de matinada i primeres hores del matí veurem passar alguna banda de núvols alts poc importants. Ambient encara d'hivern però amb sensació de fred menys acusada.
 


Vent: Seguirà la tramuntana moderada durant tot el dia bufarà amb  força 4/6 i cops de força 7, tant de matinada com a ultima hora del dia.

 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, baixant a maror amb alguna àrea de forta maror la resta del dia. Mar de fons de gregal de 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:

  
    Precaució: Tramuntana moderada la primera meitat de dia

  Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada