Previsió Meteorològica pel 15, 16 i 17 de Febrer

Divendres 15 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb el pas d'alguna banda de núvols alts i mitjos. La resta del dia dominarà el cel mes serè i assolellat, si un cas a darrera hora de la nit començarà a aparèixer algun núvol baix cap a llevant. Ambient més suau durant el dia però encara fred de matinada i primera hora del matí.  

Vent: Terral fluix de matinada, amb calmes a primera hora del matí. A partir de mig matí entrarà tramuntaneta de força 3/5 pujant a força 4/6 a migdia i primera hora de la tarda. Al vespre i nit tornarà a afluixar de forma definitiva.
 
Estat de la Mar:  Arrissada amb àrees de marejol de matinada i matí, pujant a Maror a partir de mig matí i migdia. Al centre de la jornada hi haurà mar de fons de gregal d'1m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,6ºC


Dissabte 16 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable a la matinada amb bancs de núvols baixos que mica en mica s'aniràn fent més espessos fins a tapar el cel durant el matí. La resta del dia dominarà el cel ennuvolat i l'ambient humit, però sense possibilitat de pluja.

Vent: Terral fluix de matinada, amb gir cap a llevantet o gregalet durant la resta del dia. 
 
Estat de la Mar:  Arrissada durant tot el dia, amb alguna àrea de marejol a la tarda.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,6ºCDiumenge 17 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel
tapat durant tot el dia de núvols baixos. Seran ben espessos i faran que l'ambient sigui humit durant tot el dia. Fins i tot no es descarta algun plugim molt feble la segona meitat de jornada. Ambient fresc al centre del dia però amb mínimes clarament més altes.Vent: Entre llevant i gregal molt fluix, de força 1/2 durant tota la jornada.
 
Estat de la Mar:  Arrissada  amb alguna àrea de marejol.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,6ºC
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada