Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Febrer

Dimarts 5 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb l'arribada d'alguna franja de núvols alts a partir de migdia i tarda. Arribada la nit, els núvols mitjos es faran més espessos i compactes. Tornarà a ser un dia agradable, sobretot a migdia
 
Vent: Terral de matinada amb vent fluix i variable de direcció durant el dia, a darrera hora del vespre i nit entraria una mica de tramuntaneta o mestral de força 2/3. 

Estat de la Mar: Arrissada durant bona part del dia. 


Condicions per al bany i la navegació:
  
      Apte.

  Tª Mar: 13,1ºC


Dimecres 6 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Celtapat de matinada i fins primera hora del matí, amb possibilitat que descarregui algun ruixat, com a molt de moderada intensitat. Durant el dia el cel estarà variable amb nuvolades i clarianes que es mantindran ben be fins al vespre i nit. Durant la tarda es tornarà a activar la possibilitat de ruixats passatgers i de moderada intensitat. Ambient més fresc.  
 
Vent: Mestralet o terral de matinada amb vent fluix i variable de direcció des de mig matí fins al vespre. A partir del vespre i nit entrarà tramuntana moderada, de força 3/5, pujant a força 5/7 a ultima hora de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada durant bona part del dia, pujant a marejol i maror a partir del vespre i nit. A ultima hora també pujarà el tràgul de gregal, cap el metre d'alçada. 


Condicions per al bany i la navegació:
  
  Apte.

  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada