Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Febrer

Dijous 14 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable la primera meitat del dia, amb bandes de núvols alts i algun banc de núvols baixos a primera hora del matí. La resta del dia dominarà el cel serè, amb alguna banda de núvols alts fins a la tarda. Ambient més agradable que dies anteriors, sobretot a migdia. 
 

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, baixant ràpidamenta  tramuntaneta de força 2/4, la qual encalmarà durant al matí. La resta del dia el vent serà fluix i variable de direcció.  

 
Estat de la Mar:  Maror de matinada, baixant a marejol al matí i arrissada a partir de migdia. Lleugera mar de fons de gregal de matinada.  

 
 Condicions per al bany i la navegació:

  
Apte
 
  Tª Mar: 12,6ºC 


Divendres 15 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb alguna banda de núvols alts de matinada però res més important. Ambient més suau durant el dia però encara fred de matinada i primera hora del matí.  
 

Vent: Terral fluix de matinada, amb calmes a primera hora del matí. A partir de mig matí entrarà tramuntaneta de força 3/5 pujant a força 4/6 a migdia i primera hora de la tarda. Al vespre i nit tornarà a afluixar de forma definitiva.

 
Estat de la Mar:  Arrissada amb àrees de marejol de matinada i matí, pujant a Maror a partir de mig matí i migdia. Al centre de la jornada hi haurà mar de fons de gregal d'1m d'alçada.

 
 Condicions per al bany i la navegació:

  
Apte

  Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada