Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Febrer

Dijous 7 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè durant bona part del dia, amb alguna franja de núvols alts, tant de matinada com a ultima hora del dia. Durant tot el dia aguantaran les senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient clarament més fred i ventat.  
 
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant tot el dia, de matinada bufarà amb força 6/8 mentre que a partir del matí pujarà cap a força 8/9 i algun cop de força 10. Les ratxes de tramuntana superaran els 100km/h amb facilitat. A ultima hora del vespre i nit anirà afluixant progressivament, cap a força 6/8.  

Estat de la Mar:  Forta Maror a primera hora de la matinada, pujant ràpidament a maregassa, la qual es mantindrà la resta del dia. Mar de fons de gregal entre els 2 i 2,5m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Prohibit: Temporal de tramuntana.

  Tª Mar: 12,6ºC


Divendres 8 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC


Estat del cel: Cel variable durant tota la jornada, amb núvols alts i mitjos més compactes de matinada i matí, degut al pas d'un nou front. A partir de mig matí i migdia s'aniran obrint clarianes, però no acabarà de fer net del tot, potser a darrera hora de la nit ja dominarà el cel estrellat. Ambient que seguirà fred d'hivern.  

 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, baixant d'intensitat ràpidament fins a força 2/4 a primera hora del matí. La tramuntana quasi encalmarà a migdia , amb gir cap a gregalet o provençal, però de cara al vespre i nit es tornarà a reforçar, bufant a força 4/6.

Estat de la Mar:  Forta Maror
de matinada, baixant a maror i marejol al llarg del dia. A ultima hora del vespre i nit tornarà a pujar a maror. Mar de fons de gregal de matinada i matí al voltant del metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Tramuntana moderada de matinada.

  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada