Previsió Meteorològica per l'11 i 12 de Febrer

Dilluns 11 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel
força tapat la primera meitat de dia, a la matinada es pot escapar alguna gotellada aïllada i des de primera hora del matí fins a mig matí o migdia es pot presentar algun ruixat més important i de moderada intensitat. Durant la segona meitat del dia podrem veure alguna tímida clariana, però no acabarà de fer net i a ultima hora de la tarda i vespre pot tornar a descarregar algun ruixat de feble intensitat.  
 


Vent: Garbí de matinada, de força 2/4, encalmant a primera hora del matí i girant a tramuntaneta molt fluixa o mestralet de força 1/3 la major part del dia. 
 
Estat de la Mar:  Arrissada amb àrees de marejol.


Condicions per al bany i la navegació:

  
    Apte

  Tª Mar: 12,6ºC

Dimarts 12 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel
tapat de matinada i primera hora del matí, amb possibilitat que s'escapi alguna gotellada. A partir de mig matí i migdia s'obriran clarianes ràpidament i tindrem una segona meitat de dia molt més assolellada. Ambient més fred que jornades anteriors, sobretot de dies.
 


Vent: Vent fluix i variable de direcció de matinada amb tendència a anar entrant tramuntaneta mica en mica, la qual es reforçarà a partir de mig matí fins a força 4/6. La tramuntana bufarà moderada la segona meitat de dia, amb força 5/7 i algun cop de força 8 a la tarda i vespre. 
 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada, pujant a Maror al matí i ja a Forta Maror a partir de la tarda. Mar de fons de gregal pujant cap al metre o metre i mig d'alçada a partir de migdia.


Condicions per al bany i la navegació:

  
    Precaució: Tramuntana moderada la segona meitat de dia

  Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada