Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Febrer

Dilluns 18 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, no veurem el sol en tota la jornada. Entre mig matí i el vespre esperem que es puguin produir ruixats de feble a moderada intensitat. Ambient humit i fresc durant tot el dia, però amb molt poca amplitud entre el dia i la nit.

  
Vent: Llevant fluix de matinada, de força 2/3, pujant cap a moderat de força 3/5 a partir de mig matí i mantenint-se així la resta del dia.
 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada i primera hora del matí, pujant a maror al migdia i tarda. Mar de fons de llevant d'1m d'alçada durant tot el dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,7ºC


Dimarts 19 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí, quan començarem a veure alguna clariana. A partir de migdia i durant la tarda, les clarianes aniran a més i veurem moltes més ullades de sol. Al final del dia, el cel quedarà serè del tot. 

  
Vent: Llevant fluix de matinada, de força 2/4, girant cap a gregal de força 2/3 al llarg del matí i migdia. A ultima hora del vespre o nit el vent anirà encalmant i girant cap a terral.
 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada amb alguna àrea de maror i marejol la resta del dia. Tràgul de llevant de mig metre d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada