Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Febrer

Dimecres 13 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè durant bona part del dia, només de matinada i primeres hores del matí veurem passar alguna banda de núvols alts poc importants. Ambient encara d'hivern però amb sensació de fred menys acusada.
 

Vent: Seguirà la tramuntana moderada durant tot el dia bufarà amb  força 4/6 i cops de força 7, tant de matinada com a ultima hora del dia.
 
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada, baixant a maror amb alguna àrea de forta maror la resta del dia. Mar de fons de gregal de 1,5m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Tramuntana moderada la primera meitat de dia

  Tª Mar: 12,6ºC 


Dijous 14 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb gairebé sense ni un núvol al cel, potser algúna pinxellada de núvols alts i poca cosa més. Ambient més agradable que dies anteriors, sobretot a migdia.  
 

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, baixant ràpidamenta  tramuntaneta de força 2/4, la qual encalmarà durant al matí. La resta del dia el vent serà fluix i variable de direcció.  
 
Estat de la Mar:  Maror de matinada, baixant a marejol al matí i arrissada a partir de migdia. Lleugera mar de fons de gregal de matinada.  
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,6ºC


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada