Previsió Meteorològica pel 22, 23 i 24 de Febrer

Divendres 22 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel molt tapat durant tot el dia, potser a migdia veiem alguna clariana transitòria. Esperem pluja de matinada i matí, en forma de ruixats de feble a moderada intensitat. A partir de migdia hi haurà una pausa important i otser fins i tot alguna petita clariana. Al vespre i nit es tornarà a tapar amb possibilitat de nou d'algun ruixat de feble intensitat. No esperem neu a cotes baixes, la cota anirà baixant dels 1100m fins els 600m al final del dia. Ambient clarament més fred.   
 


Vent: Entre gregal i llevant durant tot el dia, de força 2/4, amb algun cop de força 5 al vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Marejol des de la matinada fins a mitja tarda, a partir d'aleshores pujarà a maror. Mar de fons de llevant entre 0,5 i 1m d'alçada al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:
  
Apte

  Tª Mar: 12,7ºC


Dissabte 23 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel
variable de matinada i matí amb possibilitat d'algun ruixat feble o plugim poc important.  La cota de neu baixarà des dels 700m de matinada fins els 200m al matí, no descartem algun floc de neu arran de mar durant la matinada o alguna volva portada per la tramuntana. A partir de mig mati i migdia s'obrirán grans clarianes de nord a sud, coincidint amb el reforçament de la tramuntana, deixant ja el cel força serè de tarda, amb senyals de tramuntana. Ambient molt més fred i ventat, de rigorós hivern.


Vent: Provençal de matinada i primera hora del matí de força 4/6, girant a tramuntana de força 5/7 a partir de mig matí i migdia i reforçant-se fins a força 6/8 de cara al vespre i nit, quan podem superar els 80km/h de ratxa màxima. 
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror a partir de mig matí i ja a Maregassa a partir d'ultima hora de la tarda. El tràgul de gregal pujarà del metre fins els 2m d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
Precaució: Tramuntana enfortint-se al llarg del dia, a la tarda i vespre no es recomana sortir a mar.

   Tª Mar: 12,7ºC

Diumenge 24 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 1ºC

Estat del cel: Cel
serè durant tot el dia, amb senyals de tramuntana a muntanya i algun núvol de vent durant la tarda i vespre, viatjant de nord a sud. Ambient molt fred a primera i última hora del dia, amb possibilitat de lleugera glaçada.   


Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8 amb ratxes superiors als 80km/h. A partir de mig matí anirà afluixant fins a força 5/7 i ja de cara a la tarda i vespre baixarà fins a tramuntana moderada, de força 4/6. 
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a Forta Maror a partir de migdia i tarda. Tràgul de gregal d'uns 2m d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
Precaució: Tramuntana forta d ematinada, baixant a moderada al llarg del dia.

   Tª Mar: 12,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada