Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Febrer

Dimecres 27 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada i matí, fins i tot amb possibilitat d'alguna gotellada.  A partir de migdia ja s'aclarirà molt més i veurem moltes ullades de sol. A ultima hora del dia tornarem a veure núvols, aquest cop entrant de llevant cap a ponent. Ambient que encara seguirà molt fred, malgrat això començarem a notar un ascens de temperatura durant el dia.    


Vent: Tramuntaneta de matinada de foça 2/4, la qual anirà girant a gregal durant el matí i finalment a llevant de força 2/3 a ultima hora del dia. 


 
Estat de la Mar: Maror de matinada i matí, baixant a marejol a partir de migdia i tarda. Encara hi haurà tràgul de gregal d'1m d'alçada.Condicions per al bany i la navegació:

  
  Apte.

  Tª Mar: 12,5ºC

Dijous 28 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, amb alguna clariana transitòria a primera hora de la tarda. Esperem ruixats febles o plugims de matinada, els quals tendiran a desaparèixer al centre del dia. A ultima hora d ela tarda i vespre tornaran a reaparèixer les pluges, de sud a nord i de llevant a ponent, aquest cop ja més continuades i de moderada intensitat.


Vent: Llevant fluix a moderat de matinada, de força 3/4 , pujant a força 4/6 a partir de mig matí i migdia i a força 5/7 de cara a la tarda i vespre, quan s'enfortirà notablement i entrarem en situació de temporal. 

 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a Maror al matí i ja a Forta Maror a partir de mitja tarda. La mar de fons de gregal anirà pujant fins arribar a 1,5 o 2m d'alçada al final del dia.Condicions per al bany i la navegació:

  
   Precaució:  inici del temporal de llevant.

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada