Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de novembre de 2022

 

Esperem un gir de vent a llevant que no portarà pluja però si més núvols i més humitat al llarg del cap de setmana. A mar entrarà tràgul de llevant avui a la tarda
  

Divendres 11 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 13 i 15ºC

Estat del Cel: Cel variable, amb alguns núvols a primera hora, però matinada i matí de cel més serè. A migdia si que veurem més núvols i al vespre i nit quedarà el cel força ennuvolat. Ambient més humit a partir de migdia i tarda.

Vent: Mestral molt fluix de matinada. Al final del matí entrarà gregal de força 2/3 que després anirà girant a llevant i ja es mantindrà fins a la nit.

Estat de la mar:  Marejol fins al matí amb maror a partir de migdia. A la tarda el tràgul de llevant pujarà fins a 1 o 1,5m

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tràgul de llevant a partir de migdia.
 
 
 Tª Mar: 18,6ºC
 
 
Dissabte 12 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb núvols baixos abundants. Després s'aniran trencant, però continuarà el cel variable bona part del dia. A la nit els núvols tornaran a augmentar. Ambient humit tota la jornada.

Vent: Llevant fluix de matinada i matí, de força 2/3. A migdia hi hauran estones de gregal, per després girar cap a xaloc fluix a la tarda i ja calmant a la nit.

Estat de la mar:  Marejol tot el dia amb àrees de maror de matinada. Tràgul de llevant d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,6ºC
 
 
Diumenge 13 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel altre cop ennuvolat de matinada i primera hora. Aquests núvols s'aniran trencant a mig matí, però no desapareixeran en tot el dia. Al vespre i nit aniran a més.

Vent: Calma des de la matinada fins apssat migdia. A la tarda bufarà xaloc molt fluix.

Estat de la mar:  Arrissada fins a migdia amb marejol a ala tarda i vespre. Tràgul de llevant de 0,5 a 1m d'alçada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada