Previsió Meteorològica pel 18, 19 i 20 de novembre de 2022

 

Avui entrarem definitivament a la tardor. Divendres amb xàfecs i cel tapat. Cap de setmana amb tramuntana per dissabte i ambient força més fred. 
 
Divendres 18 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora de la matinada, però amb tendència a quedar ennuvolat de bon matí. Els núvols ja persistiran tot el dia. A primera hora ja esperem alguna gota, però serà a migdia i tarda quan arribaran els xàfecs més continuats, fins i tot no es descarta que vagin acompanyats d'algun tro. A la nit la pluja s'enretirarà cap al sud i cap a mar. Baixada molt notable de la temperatura. 

Vent: Mestral fluix de matinada, mentre que la resta del dia el vent quedarà molt fluix i variable de direcció. A la nit entrarà una mica de tramuntaneta. 

Estat de la mar:  Arrissada amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC
 
 
Dissabte 19 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat a primera hora de la matinada. De bon matí els núvols aniran marxant, però encara quedaran senyals de tramuntana. A la tarda ja tindrem un cel molt més serè. Bona visibilitat i ambient clarament més fred, ens haurem d'abrigar. 

Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/4. Al matí anirà pujant cap a tramuntana de força 4/6 i a partir de migdia de força 5/7 amb ratxes que durant la tarda i fins la nit podran superar els 70km/h 

Estat de la mar:  Maror de matinada amb Forta Maror a partir del matí i fins al final del dia. El tràgul de gregal superarà els 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana tot el dia.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC
 
 
Diumenge 20 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada molt assolellada. Al vespre i nit arribaran alguns núvols prims. Bona visibilitat amb ambient fred de matinada i matí. 

Vent: Mestral fluix de matinada que calmarà de bon matí. La resta del dia el vent quedarà molt fluix i variable de direcció. 

Estat de la mar:  Maror de matinada, baixant a marejol a migdia i tarda. Tràgul de gregal d'1m d'alçada fins a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada