Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de novembre de 2022

 

Esperem un dijous sense gaires novetats, alguns núvols i ambient més agradable. Demà petit canvi de temps amb alguns xàfecs a migdia i tramuntana a ultima hora
 
Dijous 24 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora, amb núvols que es trencaran al llarg del matí. A migdia gaudirem d'un cel més serè i ja de cara a la tarda tornaran a augmentar els núvols alts i mitjos. Tan a primera hora com a migdia, l'ambient serà molt més suau. 

Vent: Vent variable de matinada i matí. A migdia s'imposarà el garbí de força 3/4, que aguantarà tota la tarda i fins al vespre. 

Estat de la mar:  Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,7ºC
 
 
Divendres 25 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat des de la matinada fins a mitja tarda. Ja cap a mig matí i migdia tindrem alguns ruixats, que han d'anar minvant durant la tarda. Al vespre i nit el cel s'aclarirà ràpidament. Ambient que de dia es farà més fresc. 

Vent: Tramuntaneta de força 2/4 entre la matinada i migdia. A la tarda la tramuntana es reforçarà i al vespre ja bufarà amb força 4/6 i a la nit amb força 5/7 i ratxes de més de 60km/h. 

Estat de la mar: Marejol de matinada i matí. A mitja tarda pujarà a maror i ja al vespre i nit a Forta Maror amb tràgul de gregal de 1 a 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana més reforçada al vespre i nit .
 
 
 Tª Mar: 17,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada