Previsió Meteorològica pel 25, 26 i 27 de novembre de 2022

 

Avui ens trobarem amb un petit canvi de temps, algun ruixat a migdia i tramuntana tot darrera. Demà la tramuntana desapareixerà i ja dominarà el cel serè. Es mantindrà el cel clar fins diumenge, això si, amb més fred de nit i matinada.
 
Divendres 25 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat des de la matinada fins a mitja tarda. Ja cap a mig matí i migdia tindrem alguns ruixats, que han d'anar minvant durant la tarda. Al vespre i nit el cel s'aclarirà ràpidament. Ambient que de dia es farà més fresc. 

Vent: Tramuntaneta de força 2/4 entre la matinada i migdia. A la tarda la tramuntana es reforçarà i al vespre ja bufarà amb força 4/6 i a la nit amb força 5/7 i ratxes de més de 60km/h. 

Estat de la mar: Marejol de matinada i matí. A mitja tarda pujarà a maror i ja al vespre i nit a Forta Maror amb tràgul de gregal de 1 a 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana més reforçada al vespre i nit .
 
 
 Tª Mar: 17,7ºC
 
 
Dissabte 26 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel serè gairebé tot el dia, només amb alguns núvols prims. Bona visibilitat i ambient agradable a migdia.  

Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, de força 5/7. Al final de la matinada i matí anirà mancant fins a calmar del tot de bon matí. L aresta del dia dominarà el vent molt fluix i variable. 

Estat de la mar: Forta Maror a primera hora de la matinada, baixant a maror al matí. Al migdia ja tindrem marejol i a la tarda arrissada. Tràgul de gregal baixant ràpidament de 1,5 a 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta de matinada.
 
 
 Tª Mar: 17,7ºC
 
 
Diumenge 27 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel serè, però entrenyinat de núvol molt prims. Al final del dia aquesta núvols prims es faran més espessos. Ambient agradable  amigdia però clarament més fred de matinada, ens haurem d'abrigar a primera hora. 

Vent: Calma de matinada i matí. A migdia entrarà migjorn fluix, de força 2/4 i a la tarda garbí moderat, de força 3/5. 

Estat de la mar: Calma de matinada i matí amb arrissada a partir de migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada