Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de novembre de 2022

 

Dilluns tindrem més núvols fins a la tarda, a partir d'aleshores cdel clar i tramuntana. demà repetirem la tramuntana, amb un ambient més d'hivern. 
 
 
Dilluns 28 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat des de la matinada fins primera hora de la tarda. Entre final del matí i migdia pot fer alguna gotellada. A la tarda ja quedarà el cel molt més serè i net de núvols fins a la nit. Ambient fresc tot el dia 

Vent: Garbí fluix de matinada, amb calmes de bon matí. A mig matí entrarà tramuntana de força 3/4 que es reforçarà fins a força 4/6 a migdia i tarda, amb ratxes d emés de 50km/h. 

Estat de la mar: Arrissada fins a mig matí amb marejol tot seguit. A migdia i tarda tindrem maror amb àrees de Forta Maror i tràgul de gregal d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,4ºC
 
 
 
Dimarts 29 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia i primera hora de la tarda creuaran algunes nuvolades, però sense importància. Ja a mitja tarda i vespre tornarà a quedar el cel clar. Ambient fred tot el dia, amb bona visibilitat. 

Vent: Calma de matinada i part del matí. A mig matí entrarà tramuntana moderada de força 4/6, que a migdia i tarda pujarà a força 5/7, amb ratxes de més de 60km/h. La tramuntana es mantindrà fins la nit. 

Estat de la mar: Marejol de matinada amb maror a partir del matí. A migdia i ja fins al final del dia tindrem forta maror. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada a migdia i tarda

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tramuntana forta a partir de migdia.
 
 
 Tª Mar: 17,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada