Previsió Meteorològica pel 4, 5 i 6 de novembre de 2022

 

Avui donarem la benvinguda a la tramuntana, serà curta i només aguantarà fins demà. Cap de setmana de cel molt serè i ambient força més fred de matinada i matí. 
 
 
Divendres 4 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel variable des de la matinada fins a migdia, amb nuvolades. Als vols del migdia es pot repetir algun xàfec passatger. A la tarda quedarà ràpidament serè, amb bona visibilitat i senyals de tramuntana. Ambient clarament més fred.

Vent: Tramuntana de força 3/5 a primera hora de la matinada. Després calmarà al matí fins que passat el migdia torni a entrar tramuntana moderada de força 4/6. Al final de la tarda i vespre la tramuntana es reforçarà fins a força 6/8 amb ratxes que poden superar els 80km/h.

Estat de la mar:  Maror fins a migdia i forta maror a partir de mitja tarda. Tràgul de gregal de 1,5m a la tarda i vespre

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta a partir de la tarda.
 
 
 Tª Mar: 20,2ºC
 
 
Dissabte 5 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols prims i senyals de tramuntana a primera hora del dia. Molt bona visibilitat i ambient clarament més fresc, amb minima que es donarà a última hora del dia.

Vent: Tramuntana forta de força 6/8 de matinada i fins primera hora del matí, a mig matí baixarà a força 5/7 i a migdia a força 4/6. A la tarda anirà mancant ràpidament fins a tramuntaneta i ja calmarà del tot a la nit.

Estat de la mar:  Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada i matí. Anirà baixant a maror a partir de la tarda i marejol a la nit. Tràgul de gregal de 2m d'alçada fins a migdia , baixant a 1m a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta de matinada i matí.
 
 
 Tª Mar: 20,2ºC
 
 
Diumenge 6 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, amb una jornada radiant. Al centre del dia es recuperarà la temperatura, però a primera hora serà el matí més fred de la vigent tardor. Bona visibilitat tot el dia.

Vent: Calma de matinada i matí, amb lleugera marinada de llevant a gregal a migdia. A mitja tarda i vespre tornarà a calmar.

Estat de la mar:  Arrissada tot el dia. Tràgul de gregal de 0,5m de matinada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 20,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada