Previsió Meteorològica pel 9 i 10 de novembre de 2022

 

Lleuger canvi de temps avui al vespre, amb algun ruixat i entrada de tramuntaneta. Demà tindrem més fresca però el cel s'anirà aclarint amb el pas de les hores
 
 
Dimecres 9 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols alts i prims que seran cada cop més abundants. A migdia s'hi afegiran les primeres nuvolades i al final de la tarda i vespre ja tindrem el cel força tapat. Al vespre i primera hora de la nit arribara a caure algun plugim o ruixat curt .

Vent: Garbí fluix de matinada. Al final del matí i migdia girarà a gregal de força 2/3. A mitja tarda calmarà i al vespre i nit entrerà tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la mar:  Arrissada fins a migdia amb marejol a partir de la tarda. A la nit tindrem àrees de maror.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 19,6ºC
 
 
Dijous 10 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC

Tª Mínima:  Entre 13 i 15ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada fins que de bon mati es vagi aclarint. Es mantindrà el cel variable fins a migdia, encara amb algun núvols esqueixat i ja un panorama molt més serè a la tarda. Ambient més fresc tan de dia com de nit.

Vent: Tramuntaneta de força 374 de matinada. Al matí i migdia girarà a gregal de força 2/4, que ja es mantindrà tota la tarda i fins al vespre.

Estat de la mar:  Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 19,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada