Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de novembre de 2022

 

Jornades amb cel variable, però sense gaires més complicacions. Un xic de tramuntaneta avui al vespre i demà situació de garbí amb un ambient força més suau.
 
Dimecres 23 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia. De matinada i matí tindrem núvols alts i prims i a partir de migdia s'hi afegiran algunes nuvolades. ambient més agradable al centre del dia, però fred d'hivern a primera hora. 

Vent: Calmes de matinada i fins a migdia, amb alguna estona de garbí molt fluix. A mitja tarda entrarà tramuntaneta de força 3/5 que es mantindrà fins la nit. 

Estat de la mar:  Arrissada de la matinada fins passat el migdia. A la tarda pujarà a marejol i al vespre i nit hi haurà maror . Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC
 
 
Dijous 24 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora, amb núvols que es trencaran al llarg del matí. A migdia gaudirem d'un cel més serè i ja de cara a la tarda tornaran a augmentar els núvols alts i mitjos. Tan a primera hora com a migdia, l'ambient serà molt més suau. 

Vent: Vent variable d ematinada i matí. A migdia s'imposarà el garbí de força 3/4, que aguantarà tota la tarda i fins al vespre. 

Estat de la mar:  Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada