Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de novembre de 2022

 

Dia molt assolellat però es consolida l'ambient d'hivern, sobretot de matinada i matí. Demà veurem més núvols i una mica de tramuntana a la tarda i vespre. 
 
 
Dimarts 22 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb restes de nuvolades. Al matí ja hauran marxat i quedarà el cel serè, amb alguns núvols de vent cap al nord i interior. Es mantindrà el cel clar tot el dia, amb bona visibilitat. Ambient d'avançada tardor. 

Vent: Tramuntana forta, de força 5/7 a primera hora de la matinada. Després pararà de cop i al matí ja tindrem garbí fluix. La resta del dia seguirà el garbí molt fluix amb estones de calma. 

Estat de la mar:  Maror amb àrees de forta maror a primera hora de la matinada. Després baixarà ràpidament a marejol i ja a arrissada a la tarda. Tràgul de gregal de 1m d'alçada fins a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC
 
 
Dimecres 23 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia. De matinada i matí tindrem núvols alts i prims i a partir de migdia s'hi afegiran algunes nuvolades. ambient més agradable al centre del dia, però fred d'hivern a primera hora. 

Vent: Calmes de matinada i fins a migdia, amb alguna estona de garbí molt fluix. A mitja tarda entrarà tramuntaneta de força 3/5 que es mantindrà fins la nit. 

Estat de la mar:  Arrissada de la matinada fins passat el migdia. A la tarda pujarà a marejol i al vespre i nit hi haurà maror . Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada