Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de novembre de 2022

 

Nou canvi de temps, amb un dilluns de cel ennuvolat i pluja, que pot ser intensa, a la tarda i vespre. Demà dia de cel molt més net i panorama assolellat. També tindrem unes hores de tramuntana entre aquesta nit i la propera matinada. 
 
 
Dilluns 21 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia. Al matí ja esperem que plogui una mica, amb una pausa al final del matí i migdia. A mitja tarda tornarà a ploure, aquest cop amb més intensitat i fins i tot amb possibilitat de tempesta. Al final d ela nit la pluja ja marxarà cap a mar. Ambient força fresc i humit tot el dia. 

Vent: Calma de matinada, amb garbí fluix a partir d emig matí. A migdia i tarda el garbí bufarà amb força 3/4, però al vespre pararà de cop i començarà a entrar tramuntana. A la nit la tramuntana s'enfortirà fins a força 5/7. 

Estat de la mar:  Arrissada amb àrees de marejol fins a la tarda. Al vespre i nit pujarà ràpidament a maror amb àrees de Forta Maror al final del dia

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana sobtada al final del dia.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC
 
 
Dimarts 22 de Novembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb restes de nuvolades. Al matí ja hauran marxat i quedarà el cel serè, amb alguns núvols de vent cap al nord i interior. Es mantindrà el cel clar tot el dia, amb bona visibilitat. Ambient d'avançada tardor. 

Vent: Tramuntana forta, de força 5/7 a primera hora de la matinada. Després pararà de cop i al matí ja tindrem garbí fluix. La resta del dia seguirà el garbí molt fluix amb estones de calma. 

Estat de la mar:  Maror amb àrees de forta maror a primera hora de la matinada. Després baixarà ràpidament a marejol i ja a arrissada a la tarda. Tràgul de gregal de 1m d'alçada fins a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada