Previsió Meteorològica pel 13 i 14 d'Octubre 2011

Dijous 13 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada amb ambient molt agradable. Les temperatures recularàn respecte a jornades anteriors. Al final de la jornada potser veurem alguna banda de núvols mitjos arribant de NE.

Vent: Tramuntana feble a moderada de matinada i matí , entre força 3/4 i 4/5 , pot girar a gregal a partir de primera hora de la tarda, per tornar a tramuntana feble a la nit.

Estat de la Mar: Marejol amb árees de maror durant tota la jornada , mar de fons del NE d'1m d'alçada. La mar estarà un xic més remenada que en jornades anteriors.

Divendres 14 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable amb intèrvals de nuvols baixos i mitjos que arribaràn amb la circulació de gregal. Ambient més humit i força més fresc. La devallada tèrmica es consolidarà.

Vent: Provençal (NNE) feble a moderat de matinada (força 3/4) i fins a primeres hores del matí , després anirà girant a gregal fluix des del migdia fins a la nit.

Estat de la Mar: Maror durant tota la jornada , mar de fons del NE d'1m d'alçada griran a mar de fons de llevant al final de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada