Previsió Meteorològica pel 8 i 9 d'Octubre de 2011

Dissabte 8 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb presència de cumulets de vent (senyals de tramuntana). A partir de migdia i durant la tarda desapareixeràn. Visibilitat excel·lent i ambient fresc i ventat.

Vent: Tramuntana de força 8/9 durant la matinada i matí , disminuint a força 7/8 a partir del migdia i durant la tarda. Al vespre es tornarà a reforçar significativament , pujant novament a força 8/9. Ratxes que sovintejaràn els 90km/h durant bona part de la jornada ,poguent sobrepassar els 100km/h de matinada i matí.

Estat de la Mar: Maregassa durant la matinada i fins a migdia amb onades entre els 2 i 2,5m d'alçada. Maregassa a Forta Maror a partir de migdia. Al vespre i nit tornarà la maregassa generalitzada. Fora la protecció del Golf la mala mar romandrà tota la jornada amb onades d'entre 3 i 3,5m i maregassa generalitzada

Avisos del Servei Meteorològic de Catalunya per Situació Meteorològica de risc:

Avís per vent: Avís per tramuntana amb ratxes que sovintejaràn als 90-100km/h i poden passar dels 120km/h

Avís per estat de la mar: Avís per onades entre els 2 i 2,5m al Golf de Roses i per sobre els 3m fora de la protecció del Golf



Diumenge 9 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel variable al matí amb lenticulars de tramuntana. Serè la resta de la jornada. Ambient més agradable que la jornada anterior, amb fred al matí.

Vent: Tramuntana de força 7/8 durant la matinada i matí , disminuint a força 5/7 a partir del migdia i durant la tarda. Al vespré i la nit afluixarà encara més i durant la matinada no passarem de força 5/6. A la matinada i matí encara s'assoliràn ratxes superiors als 90km/h.

Estat de la Mar: Maregassa durant la matinada i fins a migdia amb onades entre els 2 i 2,5m d'alçada. Maregassa a Forta Maror a partir de migdia i maror a ultimes hores de la nit i matinada. Mar de fons destacable del NE fins a la tarda, la mar de fons pot superar els 2m d'alçada.

Avisos del Servei Meteorològic de Catalunya per Situació Meteorològica de risc: Vàlids fins a les 12:00UTC.

Avís per vent: Avís per tramuntana amb ratxes que sovintejaràn als 90-100km/h i poden passar dels 120km/h

Avís per estat de la mar: Avís per onades entre els 2 i 2,5m al Golf de Roses i per sobre els 3m fora de la protecció del Golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada