Previsió Meteorològica pel 23 i 24 d'Octubre

Diumenge 23 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primeres hores del matí , amb nuvols baixos però encara alguna escletxa de sol. A partir del matí , migdia i durant la tarda, s'anirà atançant la borrasca que ens arriba per l'atlàntic i una primera zona d'inestabilitat que ens durà ruixats moderats a darreres hores de diumenge , progressant de sud cap a nord. A ultimes hores de la nit i primeres hores de la matinada de Dilluns pot ploure amb ganes, tot acompanyat d'algun nucli de tempesta.

Vent: Entre llevant i xaloc de força 3/4 a 4/5. El vent de mar bufarà de forma constant.

Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror a darreres hores del dia. Mar de fons del ESE entre 1 i 1,5m.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya : Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Diumenge.

Dilluns 24 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tota la jornada. Durant la matinada tindrem una primera tongada de pluges , entre moderada i forta intensitat. Poden anar acompanyades de tempesta.

Durant el matí i fins a migdia les pluges baixaràn d'intensitat però sense desaparèixer del tot, per tornar a reactivar-se a partir de migdia i durant la tarda. També poden anar acompanyades de tempesta i de forta intensitat. Les precipitacions es desplaçaràn de sud cap a nord desapareixent ja a ultimes hores del dia , quan hagin progressat cap al sud de França.

Vent: Entre llevant i xaloc de força 4/5 a 5/6 de matinada, girant cap a Sud o SSE a partir de mig matí entre força 3/5 i 4/6. El vent bufarà de forma constant.

Estat de la Mar: Forta maror durant tota la jornada . Mar de fons del ESE entre 1,5 i 2 m.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya : Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada