Previsió Meteorològica pel 27 i 28 d'Octubre

Divendres 27 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel cobert tota la jornada , amb ambient molt humit i mala visibilitat. Després d'una pausa en les precipitacions durant la matinada , a primeres hores del matí tornarà a entrar una tongada de pluges pel mar que es perllongarà fins a mitja tarda. Aquestes precipitacions podran anar acompanyades de tempesta i de forta intensitat. A partir del vespre i la nit , les precipitacions baixaràn d'intensitat i començarem a dir adéu a aquesta situació d'inestabilitat

Vent: Vent de xaloc de força 2/4 durant primeres hores de la matinada, avançada la matinada i a primeres hores del matí bufarà provençal (NNE) de forma transitòria per tornar a girar a llevant a mig matí. Des d'aleshores fins el final de la jornada el llevant bufarà entre força 3/5 i 4/6 de forma constant.

Estat de la Mar: Maregassa durant tota la jornada, amb onades superiors als 2,5m de mitjana. Mar de fons notable de llevant i amb llarg periode.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya :

Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Divendres.

Avís de SMR per estat de la mar: Onades de fins a 2,5m amb àrees de maregassa entre les 00UTC i les 24UTC de Divendres
.

Dissabte 28 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel cobert de matinada i matí quan encara podrem tindre algun ruixat moderat , amb tendència a afeblir-se i desaparàixer durant el matí. A partir d'aleshores s'aniran obrint clarianes , que a la tarda es consolidaran. Ambient menys humit.

Vent: Vent de llevant força 4/5 de matinada i matí girant a gregal amb el pas de les hores.

Estat de la Mar: Maregassa durant la matinada i matí , disminuïnt a Forta Maror a partir de migdia. Mar de fons de llevant notable durant tota la jornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada