Previsió Meteorològica pel 19 i 20 d'Octubre 2011

Dimecres 19 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Ja de matinada arribarà el front per ponent i el cel es cobrirà de nuvols alts i mitjos que seràn més espessos al matí. A partir de migdia s'activarà la convecció coincidint amb el pas del front fred. Entre primera hora de la tarda i ultimes hores del vespre són possibles ruixats febles a moderats que tendiràn a desaparèixer i viatjar cap al sud quan entri la tramuntana, avançada la tarda. És possible que vagin acompanyats de tempesta o grop.

Vent: Garbí de matinada i matí de força 3/4 , encalmant a migdia. A partir del vespre (18-20h) entrarà tramuntana sobtada de força 5/6 pujant fins a força 7 a ultimes hores de la nit i primeres hores de la matinada.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la matinada , matí i migdia. Maror a forta maror coincidint amb l'entrada de tramuntana a partir de mitja tarda, onades d'1 a 1,5m i mar de fons del NE.

Dijous 20 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: A primeres hores de la matinada encara es mantindrà el cel tapat , amb possibilitat d'algun ruixat residual dels que ens afectin el vespre de Dimecres. Amb les hores , la tramuntana farà neteja i al matí ja dominarà el cel clar amb una visibilitat excel·lent, que ens acompanyarà tota la jornada. Ambien més fred i ventat.

Vent: Tramuntana de força 7 durant la matinada i matí amb ratxes que poden superar els 80km/h. A partir de mig matí s'afeblirà , però no deapareixera en tota la jornada. De la força 7 al matí passarem a força 5/6 a migdia i a força 4/5 a la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Forta maror amb mar de fons del NE durant tota la jornada. Onades d'1,5 a 2m d'alçada. Al vespre i nit minvarà cap a maror , amb onades que no passaràn del metre i encara mar de fons notable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada