Previsió Meteorològica pel 9 i 10 d'Octubre 2011

Diumenge 9 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable al matí amb lenticulars de tramuntana. Serè la resta de la jornada. Ambient més agradable que la jornada anterior, amb fred al matí.

Vent: Tramuntana de força 8/9 durant la matinada i matí , disminuint a força 5/7 a partir del migdia i durant la tarda. Al vespré i la nit afluixarà encara més i durant la matinada no passarem de força 5/6. A la matinada i matí encara s'assoliràn ratxes superiors als 90km/h.

Estat de la Mar: Maregassa durant la matinada i fins a migdia amb onades entre els 2 i 2,5m d'alçada. Maregassa a Forta Maror a partir de migdia i maror a ultimes hores de la nit i matinada. Mar de fons destacable del NE fins a la tarda, la mar de fons pot superar els 2m d'alçada.

Avisos del Servei Meteorològic de Catalunya per Situació Meteorològica de risc: Vàlids fins a les 12:00UTC.

Avís per vent: Avís per tramuntana amb ratxes que sovintejaràn als 90-100km/h i poden passar dels 120km/h

Avís per estat de la mar: Avís per onades entre els 2 i 2,5m al Golf de Roses i per sobre els 3m fora de la protecció del Golf


Dilluns 10 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel:Cel serè tota la jornada amb alguna banda de núvosl mitjos anecdòtica. Ambient molt més agradable.

Vent: Tramuntana de força 5/6 durant la matinada , disminuint a força 3/4 a partir del migdia i desapareixent durant la tarda. A primeres hores de la trada ja dominarà la marinada de xaloc.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada , disminuïnt a maror al matí i a marejol a la tarda i vespre. Mar de fons del NE passant de 1,5m al matí a 0,5m a la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada