Previsió Meteorològica pel 28 i 29 d'Octubre

Dissabte 28 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel cobert de matinada i matí quan encara podrem tindre algun ruixat moderat , amb tendència a afeblir-se i desaparàixer durant el matí. A partir d'aleshores s'aniran obrint clarianes , que a la tarda es consolidaran i deixaran un ambient molt més agradable. Ambient menys humit.

Vent: Vent de llevant força 4/5 de matinada i matí girant a gregal amb el pas de les hores entre força 3/4 i 4/6.

Estat de la Mar: Maregassa durant la matinada i matí amb onades superiors als 2m d'alçada, disminuïnt a Forta Maror a partir de migdia. Mar de fons de llevant notable durant tota la jornada amb periode elevat , superior als 7 segons.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya :

Avís de SMR per estat de la mar: Onades de fins a 2,5m amb àrees de maregassa entre les 00UTC i les 24UTC de Dissabte.


Diumenge 29 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb tendència a aserenar-se totalment i mantenir-se així bona part de la jornada. Ambient assolellat i més agradable, menys humit i amb una millora important de la visibilitat.

Vent: Vent de gregal moderat de matinada i mati amb tendència a afluixar molt amb el pas de les hores , passant de força 4/5 a 2/3 a partir de migdia.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada, disminuïnt a Maror al matí i marejol a la tarda i vespre. Mar de fons encara persistent de llevant , amb tendència a baixar de magnitud , dels 2m als 0,5m al final de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada