Previsió Meteorològica pel 24 i 25 d'Octubre

Dilluns 24 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tota la jornada. Durant la matinada i matí tindrem una primera tongada de pluges d'entre moderada i forta intensitat. Poden anar acompanyades de tempesta.

Des de mig matí i fins a migdia les pluges baixaràn d'intensitat i s'alternaran amb petites pauses sense ploure.

Durant la tarda i sobretot cap al vespre i nit les pluges es tornaràn a reactivar amb el pas del front fred de SW a NE. Poden anar acompanyades de tempesta i deixar entre 20 i 50mm. Durant tota la jornada de Dilluns es poden recollir entre 40 i 80mm.

Vent: Entre llevant i xaloc de força 4/5 a 5/6 de matinada, girant cap a Sud o SSE a partir de mig matí entre força 3/5 i 4/6. El vent bufarà de forma constant.

Estat de la Mar: Forta maror durant tota la jornada . Mar de fons del ESE entre 1,5 i 2,5 m.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya :

Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Dilluns.

Avís de SMR per estat de la mar: Onades de fins a 2,5m amb àrees de maregassa entre les 00UTC i les 24UT de Dilluns

Dimarts 25 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat durant les primeres hores de la matinada. A primeres hores de la matinada s'esperen encara pluges moderades a fortes però marxant ràpidament cap al sud de França. Poden anar acompanyades de tempesta i de forta intensitat.

A partir del matí i així progressivament amb el pas de les hores s'aniràn obrin moltes clarianes fins quedar totalment serè al migdia i tarda.


Vent: Vent del sud entre força 4/5 i 3/4 durant la matinada , girant progressivament a garbí (SW) i mantenint-se en aquesta direcció bona part del dia. Per la tarda pot encalmar o bufar un lleuger ponent

Estat de la Mar: Forta maror baixant ràpidament a maror i després a marejol a partir de migdia. Mar de fons del Sud baixant de 2 a 0,5m amb el pas de les hores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada