Previsió Meteorològica pel 20 i 21 d'Octubre

Dijous 20 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: A primeres hores de la matinada encara es mantindrà el cel tapat , amb possibilitat d'algun ruixat residual dels que ens afectin el vespre de Dimecres. Amb les hores , la tramuntana farà neteja i al matí ja dominarà el cel clar amb una visibilitat excel·lent, que ens acompanyarà tota la jornada. Ambient més fred i ventat.

Vent: Tramuntana de força 7 durant la matinada i matí amb ratxes que poden superar els 80km/h. A partir de mig matí s'afeblirà , però no deapareixera en tota la jornada. De la força 7 al matí passarem a força 5/6 a migdia i a força 4/5 a la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Forta maror amb mar de fons del NE durant tota la jornada. Onades d'1,5 a 2m d'alçada. Al vespre i nit minvarà cap a maror , amb onades que no passaràn del metre i encara mar de fons notable.

Divendres 21 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel serè a la matinada , matí i migdia. Amb ambient fred de matinada i temperatures màximes més baixes a migdia. A partir de mitja tarda i vespre aniràn arribant intèrvals de nuvols baixos per llevant i l'ambient es farà més humit.

Vent: Tramuntana de força 5/6 a primeres hores de la matinada , baixant cap a força 3/4 al matí i desapareixent abans de migdia. A la tarda es començarà a girar gregal fluixet.

Estat de la Mar: Maror de matinada i matí amb mar de fons del NE d'1m d'alçada. Maror a marejol a partir de mig matí i fins a darreres hores del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada