Previsió Meteorològica pel 26 i 27 d'Octubre

Dijous 27 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: El cel s'anirà cobrint de matinada fins quedar totalment ennuvolat. La borrasca arribarà a partir de mig matí i migdia quan ja podrem tenir els primers ruixats i s'iniciarà la situació de llevant o llevantada. De cara a la tarda i la nit s'espera un increment de la inestabilitat de forma acusada, les precipitacions es faran persistents. Es probable que les precipitacions siguin de forta intensitat i vagin acompanyades de tempesta. Al final de la jornada es possible que la precipitació acumulada es situi entre 50 i 100mm.

Vent: Vent de xaloc de força 3/4 pujant a força 4/6 a darreres hores de la jornada i girant més cap a llevant ja a la nit

Estat de la Mar: Maror passant ràpidament a forta maror i amb àrees de maregassa a darreres hores de la nit.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya :

Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Dijous.

Avís de SMR per estat de la mar: Onades de fins a 2,5m amb àrees de maregassa entre les 06UTC i les 24UTC de Dijous

Divendres 27 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel cobert tota la jornada , amb ambient molt humit i molt mala visibilitat. S'esperen pluges pràcticament durant tota la jornada en un episodi de llevant o llevantada, es a dir aigua, mala mar i vent. Les pluges seràn intenses i podran anar acomapnyades de tempesta, havent-hi dos episodis importants , l'una a primera hora de la matinada i l'altre entre mig matí i el vespre. En les 24h de la jornada es poden superar els 100mm de precipitació.

Vent: Vent de xaloc de força 4/6 durant la matinada , girant a E i ENE durant el matí i bufant a força 5/7. El vent bufarà de forma constant

Estat de la Mar: Maregassa amb àrees de Mar Brava, onades d'enre 2,4 i 4m de promig. El màxim de temporal pot coincidir entre ultimes hores de divendres i matí de dissabte. No es recomanable cap tipus de navegació ni l'apropament a primera linia de mar.

Avísos del Servei Meteorlògic de Catalunya :

Avís de SMR per intensitat de pluja de 20mm en 30 min , entre els 00UTC i les 24UTC de Divendres.

Avís de SMR per estat de la mar: Onades de fins a 2,5m amb àrees de maregassa entre les 00UTC i les 24UTC de Dijous
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada