Previsió Meteorològica pel 6 i 7 d'Octubre de 2011

Dijous 6 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè fins a ultima hora de la tarda. Al vespre i nit començaràn a arribar bandes de núvols alts i mitjos per ponent, psíntoma del canvi de divendres. Cel totalment cobert a ultimes hores de la nit i primeres hores de la matinada.

Vent: Bufarà un xic de tramuntaneta durant la matinada que no passarà de força 2/3. Aquest terral del matí girarà a component SE i S a partir de migdia. Haurem d'estar atents a l'entrada de tramuntana a primeres hores de la matinada.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb àrees de marejol a la tarda. Onades de 0,5m d'alçada.

Tª Aigua mar (l'Estartit): 21,9ºC

Divendres 7 d'Octubre de 2011:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel cobert de matinada i primeres hores del matí amb possibilitat que s'escapi alguna espurna , després la tramuntana s'encarregarà de trencar els núvols i donar pas a un cel variable amb cumulets i visibilitat excel·lent. Ambient sensiblement més fred i ventat.

Vent: Entrarà tramuntana entre la mitjanit i les 3h reforçant-se ràpidament amb el pas de les hores. A primera hora del matí bufarà entre força 5/7 i 6/8 amb ratxes que poden sobrepassar els 80km/h. Després d'una petita baixada d'intensitat, al migdia i tarda es tornarà a reforçar , arribant a força 8/9 a darreres hores del dia, amb ratxes que poden superar els 100km/h.

Estat de la Mar: Maror , augmentant ràpidament a forta maror de matinada. De forta maror a maregassa a darreres hores del dia i matinada de dissabte, sobretot fora de la protecció del Golf. Onades entre 1,5 i 2,5m amb puntes de 3 i 3,5m mar endins.

Tª Aigua mar (l'Estartit): 21,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada