Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Gener

Dimecres 23 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel tapat des de la matinada fins a migdia o primera hora de la tarda, no serà fins a partir de mitja tarda o vespre quan es comencin a obrir clarianes, de nord cap a sud. Des de la matinada fins a mig matí o migdia esperem ruixats intermitents i de feble a moderada intensitat, aquests ruixats seran de neu per sobre els 400 o 500m d'alçada. Ambient fred, amb un dia de rigorós hivern.  


Vent:  De matinada entrarà tramuntana moderada a forta, pujant de força 3/5 aça 5/7 amb cops de força 8 durant el matí i migdia. A partir de mitja tarda i vespre aniria afluixant, cap a força 4/6. 

 Estat de la Mar: Maror, pujant ràpidament a Forta Maror de matinada. Forta Maror amb maregassa mar endins des de mig matí fins a primera hora de la tarda. A ultima hora del dia, anira baixant cap a Forta Maror a arreu. Tràgul de gregal entre els 1,5 i 2m d'alçada. 

 


Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Precaució: Situació de tramuntana depressionària 
   

Tª Mar: 13,5ºC


Dijous 24 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel:  Cel variable bona part de la jornada, amb bandes de núvols alts i mitjos de matinada i matí, que s'aniran trencant amb el pas de les hores, quedant només núvols de vent cap a muntanya. Ambient que seguirà fred i ventat. 

Vent:  Terral de matinada i vent fluix i variable de direcció durant el matí. A partir de migdia començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4, la qual es reforçarà a partir del vespre i nit fins a força 5/7.

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i fins al migdia, amb marejol a partir d'aleshores que pujarà a Maror a partir del vespre. A ultima hora de la nit ja s'enfilarà fins a Forta Maror, amb mar de fons de gregal al voltant del metre d'alçada.




Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Precaució: Situació de tramuntana a partir d'ultima hora del dia.  
   

Tª Mar: 13,5ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada