Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Gener

Dijous 10 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, encara amb algun banc de boira o núvols baixos. A partir del matí aquests núvols s'aniran trencant i deixaran pas a un matí molt més assolellat, sol que ja ens acompanyarà la resta del dia amb alguna banda de núvols alts i mitjos poc important. Ambient més fred de matinada i matí i més suau durant el dia.  

Vent: Bufarà molt fluix i variable de direcció, amb lleuger xaloc a partir de migdia. A ultima hora de la nit pot entrar tramuntaneta, de força 2/4, de forma transitòria.

Estat de la Mar: Arrissda amb grans estones de calmes.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.   
Tª Mar: 13,9ºC


Divendres 11 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb alguna banda de núvols alts de matinada i primera hora del matí. Ambient fred a primera hora del matí i encara amb certa suavitat a migdia.  

Vent: Bufarà tramuntaneta de força 3/4 a primera hora de la matinada, encalmant ja a primera hora del matí i mantenint-se mb vent molt fluix i variable de direcció la resta del dia

Estat de la Mar: Marejol de matinada, amb arrissada a partir de mig matí. Tràgul de gregal entre mig i un metre d'alçada durant la primera meitat del dia. .

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.   

Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada