Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Gener

Dimarts 22 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, però més serè amb el pas de les hores. A partir de mig matí i migdia, s'acostarà un nou front i veurem aparèixer núvols alts i mitjos per ponent, els quals aniran clarament a més al migdia i tarda. A la tarda i vespre ja arribaran a tapar completament el cel  i a ultima hora de la nit no es descarta alguna gotellada o ruixat, en general, poc important.  Ambient fred de bon matí



Vent: Terral de matinada amb entrada de garbí moderat a partir del matí, de força 3/4, que es reforçarà a migdia i tarda fins a força 4/6. A ultima hora del  dia anirà clarament a la baixa.  

 Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb marejol mar endins a partir de migdia.

 

Condicions per al bany i la navegació:  

   
   Apte.

  Tª Mar: 13,9ºC



Dimecres 23 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel tapat des de la matinada fins a migdia o primera hora de la tarda, no serà fins a partir de mitja tarda o vespre quan es comencin a obrir clarianes, de nord cap a sud. Des de la matinada fins a mig matí o migdia esperem ruixats intermitents i de feble a moderada intensitat, aquests ruixats seran de neu per sobre els 400 o 500m d'alçada. Ambient fred, amb un dia de rigorós hivern. 



Vent:  De matinada entrarà tramuntana moderada a forta, pujant de força 3/5 a força 5/7 amb cops de força 8 durant el matí i migdia. A partir de mitja tarda i vespre aniria afluixant, cap a força 4/6. 

 Estat de la Mar:
Maror, pujant ràpidament a Forta Maror de matinada. Forta Maror amb maregassa mar endins des de mig matí fins a primera hora de la tarda. A ultima hora del dia, anira baixant cap a Forta Maror a arreu. Tràgul de gregal entre els 1,5 i 2m d'alçada.  

 

Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Precaució: Situació de tramuntana depressionària 

  Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada