Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Gener

Dimarts 15 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, però aniran arribant bandes de núvols alts i mitjos ja a primera hora del matí, que arribaran a tapar totalment el cel durant les hores centrals del dia. Entre mig matí i la tarda no es descarta algun ruixat o gotellada passatgera que arribin a mullar el terra.A ultima hora del dia s'obriran grans clarianes. Ambient que seguirà d'hivern amb fred més acusada al matí.




Vent: Terral o garbí de matinada i matí , amb calmes fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda o vespre hi haurà una entrada transitòria i sobtada de tramuntana, de força 5/7 que durarà fins al vespre o nit. 

Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada fins a migdia. A la tarda pujarà ràpidament a Maror, coincidint amb l'entrada de tramuntana.


 

Condicions per al bany i la navegació:  

   
   Apte.   
  

Tª Mar: 13,9ºC

Dimecres 16 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb tendència a tapar-se ràpidament durant el matí, degut al pas d'una nova borrasca. El cel ben tapat ens acompanyarà fins al final del dia i no descartem que s'arribi a escapar alguna gotellada durant la tarda. Ambient d'hivern.




Vent: Tramuntaneta a primera hora de la matinada, de força 3/5, desapareixent amb el pas de les hores. Al matí i ben be fins a primera hora del vespre dominarà el garbí o ponent fluix, de força 1/3. A partir del vespre i nit tornarà a entrar tramuntana de força 3/4.

Estat de la Mar: Marejol durant bona part del dia. A ultima hora de la nit pot pujar a maror, amb tràgul de gregal de mig metre d'alçada.


 

Condicions per al bany i la navegació:  

   
   Apte.   
  

Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada