Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Gener

Dijous 3 de Gener de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb algun núvol de vent de matinada i matí. Ambient encara fred, sobretot accentuat pel vent. Visibilitat excel·lent durant tot el dia.  

Vent: Tramuntana forta de matinada i primera hora del matí, de força 6/8 amb ratxes que poden superar els 70-80km/h. A partir de mig matí anirà afluixant progressivament cap a força 4/5 a migdia i força 3/4 a la tarda i vespre. A ultima hora de la nit podria arribar a encalmar.  

Estat de la Mar:
Forta maror amb àrees de maregassa de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí anirà baixant cap a Forta Maror i maror i ja a la tarda tindrem Marejol amb àrees de maror a tot estirar. Mar de fons de gregal, notable de matinada i matí que voltarà els 2m d'alçada, per anar baixant cap a 1-1,5m d'alçada a partir de migdia i tarda. 

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Precaució: Situació de tramuntana de matinada i matí, millorant molt la segona meitat  del dia.  
 
Tª Mar: 13,8ºC


Divendres 4 de Gener de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, sense ni un núvol. Ambient més fred de matinada, amb possibilitat de glaçada feble. També l'ambient serà més humit a primera hora.   

Vent: Terral o tramuntaneta de força 2/3 de matinada, amb calmes a partir del mati i que es mantindran la resta del dia.  

Estat de la Mar:
Marejol de matinada, baixant a arrissada durant el mig matí i la resta del dia. Situació molt marcada de "seques o minves de Gener" degut al potent anticicló de prop de 1040hPa.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.  
 
Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada