Previsió Meteorològica pel 18, 19 i 20 de Gener

Divendres 18 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè a primera hora de la matinada, tapant-se progressivament de núvols alts i mitjos durant el matí. A partir de migdia seran molt més abundants i entrenyinaran el cel, deixant resol. Ja a ultima hora del vespre i nit els núvols seran molt més compactes, degut a l'arribada d'un front per ponent. Ambient encara fred de matinada però més suau durant el dia. 

Vent: Tramuntana de força 3/5 a primera hora de la matinada. desapareixent ràpidament i girant a mitjorn a partir de bon matí. La resta del dia es mantindrà entre mitjorn i garbí de força 2/4.
 
 Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol al matí. La resta del dia sominarà l'arrissada amb marejol mar endins.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte. 

 
Tª Mar: 13,9ºC


Dissabte 19 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, degut al pas d'una profunda borrasca al llarg de tota la jornada. Pel matí els núvols poden ser menys compactes, però a partir de migdia i durant la tarda arribaran pluges de sud a nord, les quals es mantindran fins a ultima hora de la nit. A ultima hora del dia pot caure algun ruixat de moderada a forta intensitat i acompanyat de tempesta, però no esperem grans quantitats de pluja al larg del dia. Ambient molt més humit, però a la vegada més suau.    

Vent: Garbí a mitjorn moderat a fort, de força 4/6 des de la matinada fins a ultima hora de la tarda o vespre. Al vespre i nit hi haurà calma mentres ens creui el centre de la borrasca i a ultima hora de la nit començarà a entrar tramuntana. 
 
 Estat de la Mar: Maror durant tot el dia, amb alguna àrea de forta maror mar endins, fora la protecció del golf.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Precaució: Mitjorn destacable, associat al pas d'una borrasca profunda.  

 
Tª Mar: 13,9ºC


Diumenge 20 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí, amb tendència a obrir-se grans clarianes a partir de mig matí i migdia. De matinada encara són possibles ruixats de moderada intensitat, els quals desapareixeran a primera hora del matí. La segona meitat del dia s'imposarà el cel serè, amb núvols de vent a les muntanyes. Ambient més fred i ventat.   

Vent: De matinada entrarà tarmuntana forta, pujant de força 3/5 a força 6/8 a primera hora del matí. Entre el matí i ultima hora de la tarda bufarà a força 7/9 amb ratxes que poden superar els 90km/h amb facilitat. Al vespre i ultima hora de la nit afluixarà un xic fins a força 5/7. 
 
 Estat de la Mar: Forta maror de matinada, pujant a maregassa a partir del matí i durant la resta del dia. Tràgul de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Prohibit: Tramuntana forta tot el dia.

 
Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada