Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Gener

Dijous 17 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel encara amb bandes de núvols alts de matinada, però amb tendència a aserenar-se ràpidament al matí. La resta del dia dominarà l'ambient assolellat, només amb algun núvol de vent cap a muntanya. Visibilitat molt bona i ambient de ple hivern, amb sensació de fredor acusada pel vent. 

Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, pujant ràpidament de força 4/6 a força 6/8 de bon matí. Durant tota la jornada bufarà a força 7/8 amb cops de força 9 i ratxes que poden superar els 90km/h. A ultima hora de la nit ja pot anar afluixar mica en mica.  
 
 Estat de la Mar: Maror pujant a forta maror de matinada i Forta Maror amb àrees de Maregassa la resta de la jornada. Mar de fons de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Prohibit: Tramuntanada forta tot el dia.   
 
Tª Mar: 13,9ºC


Divendres 18 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè a primera hora de la matinada, tapant-se progressivament de núvols alts i mitjos durant el matí. A partir de migdia seran molt més abundants i entrenyinaran el cel, deixant resol. Ambient encara fred de matinada però més suau durant el dia. 

Vent: Tramuntana de força 3/5 a primera hora de la matinada. desapareixent ràpidament i girant a mitjorn a partir de bon matí. La resta del dia es mantindrà entre mitjorn i garbí de força 2/4.
 
 Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol al matí. La resta del dia sominarà l'arrissada amb marejol mar endins.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte. 
 
 
Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada